29 Mart 2013 Cuma

MAVİ BASİT SECCADE


MAVİ ETAMİNDEN İÇİ ELYAFLI BASİT BİR SECCADE DİKTİM.ÜST TARAFINADA

ELİMDE BULUNAN İNCE DANTELDEN ÇİFT SIRA DİKEREK SÜSLEDİM.

ETKİNLİK HEDİYELERİM

     O BİR ANNE blog sahibinin düzenlediği hediyeleşme etkinliğine katılmıştım.DELİ KİTAP blog sahibi ile eşleştim.Dün sabah ptt kargo ile hediyelerimi  göndermiş kendisine teşekkür ederim. Kolyeyi severek kullanmaya başladım bile.

KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

25 Mart 2013 Pazartesi

WOLUME PARFÜM

ORİFLAME İLK ÇIKARTTIĞI ZAMANDAN BERİ SEVEREK KULLANDIĞIM BİR ERKEK PARFÜMÜ VE BAYANLARDA SEVEREK KULLANIYORLAR. VE EN ÇOK SATTIĞIM PARFÜM BAYAN VE ERKEK HER İKİSİDE SEVEREK KULLANIYORLAR BENDE TABİKİ.MART AYI KATOLOGUNDA ÖZEL İNDİRİME GİRDİ.50ML. 25 TL.

BAHAR ÇİÇEKLERİ

    Cuma günü çok sevdiğim aile dostumuz metin amcam her yıl bahar gelince bahçelerinde açan çiçeklerden bana getirmişti.Yanındaki kırmızı karanfilleride arkadaşım 8 mart dünya kadınlar gününde getirdi.

                            ÇİÇEKSİZ BİR BAHAR DÜŞÜNEMEM.

LACİVERT ELBİSE

Lacivert kumaştan çan etekli bedene oturmalı kol ve sırt kısmı birit düğmeli elbise çalıştım.Birit düğmeleri açıp kapatmak biraz zor olacağı için ve destek almak gerektiği için yan tarafına fermuar çalıştım daha kolay ve pratik kullanışlı oldu.

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR


12 Mart 2013 Salı

HEDİYE ETKİNLİĞİ

O BİR ANNE blog sahibinin düzenlediği hediyeleşme etkinliğine katılmıştım bana deli kitap blogunun sahibesi eda hanımla eşleştim.  Bu üç hediyeyi kuşlu poşetliği pembe çanta içi düzenleyiciyi ve kolye ve bileklik ikili takımı kendisine  göndermek için kargoya verdim.
 
İYİ GÜNLERDE KULLANSIN.

6 Mart 2013 Çarşamba

YAPRAK DÖKÜMÜMÜZ BAŞLADI

  Ben babamı 1 eylül 2012 tarihinde kaybettim.6 ay 2 gün sonrada babamın abisi benim en büyük amcam vefat etti.İnsanın sevdiklerini kaybetmesi çok zor bir olay allah sabrını bir şekilde veriyor.İsyan etme kızma gibi bir durumumuz yok kime kızalım.Bizi bu dünyaya gönderen allah canımızı alacak yine o.

  2011 yılında babaannem vefat ettiğinde yaşlanıyorum artık demiştim.Benim çocukluğumda ben sevdiklerimi kaybetmedim.Son 5 yıl içinde bir çok sevdiğim ve tanıdığım kişi vefat etti.

  Yapacağımız ve elimizden gelen tek şey dua etmek ve hayır işleyerek ruhlarına göndermek.